Forhåndsstem på biblioteket

Du kan avlegge forhåndsstemme ved årets kommune- og fylkestingsvalg hos oss fra 10. august til og med 11. september. Husk legitimasjon!

Fortellinger og fakta om tigre (og mye annet)

På forsommeren ryddet vi i hyllene våre – for å få plass til alle bøkene som blir levert når sommeren kommer. Da dukket det opp en bok som ikke var utlånt på lenge, og jeg fant ut at det var på tide noen lånte den med seg hjem. Boken heter "Tigergutt kommer til skogen og spiser frokost" og er skrevet av Tor Åge Bringsværd.

Søk. Bestill. Hent. Så enkelt er det!

Det er lettere enn noensinne å bestille og hente bøker, musikk, film og annet utlånsmateriale!

Vil du være med og videreutvikle UROM?

UROM er Bergens nye ungdomstilbud, og vi ønsker stadig å utvikle oss, og gå i nye retninger sammen med målgruppen. Er du initiativrik og kreativ ungdom som ønsker å ha innflytelse på kulturtilbudet i Bergen, er dette en mulighet for deg.

Elizabeth er borte

Året 1946 betyr etterkrigstid og rasjonering for Maud som bor med familien sin i en liten engelsk kystby. Men uhyggen lurer. Mauds søster Sukey blir plutselig borte. Mannen Frank blir mistenkt av både familien og politiet for å ha noe med forsvinningen å gjøre. Hele byen blir gjennomsøkt, men Sukey tar ikke kontakt og blir aldri funnet.

Kafé på hovedbiblioteket

Torsdag 9. juli åpnet kaféen Amalies Hage på hovedbiblioteket.

Nye filmer - juni 2015

Ta en kikk på hvilke filmer biblioteket har kjøpt inn i det siste.

Moderne klassikere i sommerheten

Du har vært flink i det siste, kjære nettsurfer. Så flink, faktisk, at du har gjort deg fortjent til enda en spill-liste! Så ta på deg den virtuelle våtdrakten og sleng piksel-surfebrettet over skulderen – det er på tide med plaskete bademoro i sommerens sydenblå spill-lagune.

Lesning i sommerkulden

Ventetiden på varmen ser ut til å bli lang i år og vi anbefaler derfor lesning av Montaignes essays. Med totalt 1673 sider i tre bind er du sikret underholdning hvis varmen uteblir.

Sommerkino på hovedbiblioteket

I sommer tar Språkkaféen pause og istedet viser vi norske filmer i hovedbibliotekets auditorium. Visningene er onsdager kl. 13, gratis og åpen for alle. Filmene vises med norsk tekst.

Bergen Offentlige Bibliotek

Følges av 29 medlemmer.

BOB er i dag organisert med et hovedbibliotek i sentrum, musikkavdeling i sentrum og 6 filialer i bydelene. BOB driver også biblioteket ved Bergen Landsfengsel. Mer om sonen

Origo Bergen Offentlige Bibliotek er en sone på Origo. Les mer
Annonse